Red Hair

Nu har jag äntligen fått tillbaka min röda hårfärg! Känns mycket bättre än min vanliga bruna färg. Jag hatar liksom att vara normal och tråkig, mycket roligare att sticka ut... Ska bättra på min rakning snart också. Hoppas att jag snart kan lägga upp en bild på mitt röda hår.
Skriver mer sen, bye!!

Backaplan

Har varit på backaplan med mamma idag. Vi skulle byta ut byxorna jag fick i julklapp, för dom var så smala om benen att jag inte ens fick in fötterna, haha!! Så vi bytte byxorna, så nu har jag två par färgade jeans och ett par vanliga med amerikanska, ska ha nån av dom i morn......
Iaf, efter att bytt byxorna så gick vi till cubus och jag köpte en tröja med texten"BUT I HAVEN´T ANYTHING TO WEAR", den var ascool enligt mig. Sen gick vi till glitter och köpte ett nytt iphoneskal till mig. Sen åkte vi hem, min lillasyster och hennes kompis som sov över här och var helt galna! Dom sprang omkring och skrek och hoppa hela tiden, jag sov nästan inte alls inatt. Pappa var också hemma med dom men han var ganska upptagen med att måla. Jag fattar verkligen inte hur två nioåringar kan ha så oändligt med energi? Dom förstörde liksom två glas och nån dyr leksak. Undrar om jag och mina kompisar verkligen var lika illa i den åldern? Känns inte så......

Imorn är det äntligen nyårsafton! Några kompisar ska komma hit och sova över, tjejen i den familjen har jag kännt sen..... Ja alltid typ! Ska se om hon vill tävla om vem som kan vara uppe längst, jag är alltid vaken längst på nyår, men det tar jag igen resten av året!
Vet inte riktigt något bra nyårslöfte, förslag??

Ingenting

Idag har jag inte gjort någonting, jag har bara spelat på mobilen, messat, datorn och kollat på tv. Härligt med latdagar ibland, har inte ens byt om från pyamas. Blev ett kort inlägg, men imorn blir det nog lite mer....
Ska tona håret rött igen ;)
Ha de gött, igelkött!
/aen

Alvin och gänget3

Igår såg jag "Alvin och gänget 3" på bio med min kompis. Även om den handlar om sjungande ekorrar så är filmen inte bara gullig och rolig, utan också spännande på sitt eget sätt. För dom som sätt filmerna innan så måste jag berätta att Alvin blir faktiskt lite känsligare, har man inte sätt filmen så tror man inte att det är han som säger "snälla, hjälp mig rädda min pappa". Och Simon och Teodore blir lite tuffare också.
Jag gillar dom filmerna för att nästan varje gång det händer något allvarligt, så lättas stämningen upp av att det händer något roligt. Även om många säger att filmen är för småbarn så rekomenderar jag!
Fast det är en grej som jag tycker är lite negativ och det är tjejekorrarna är lite räddare av säg än killarna. Eller Brittney är inte det med de andra två är det. Och med tanke på att ekorrarna beter sig som människor så borde det inte vara så. Jag vet inte hur det är för alla andra men där jag kommer från är många tjejer minst lika tuffa som killarna.

Det var min åsikt om Alvin och gänget 3!

Sovit över

Har sovit över hos min kompis. Vi gjorde inte så mycket till skillnad från annars, det hade varit mycket roligare om det inte hade varit så tråkigt väder. Det ände vi gjorde var att se på tv, teckna, prata om allt och inget och så gick vi och såg Alvin och gänget 3(vi var nog dom äldsta på bion förutom föräldrarna), ska skriva ett inlägg om vad jag tycker om filmen senare....

Tråkigt i timmerstuga

Igår var jag hos min faster och ingifta farbror, som bor i en timmerstuga. Innan vi åkte dit så bråkade jag ganska mycket med mina föräldrar för att jag nästan alltid har tråkigt där och inte ville följa med. Men till slut fick dom med mig. Fast min skoj/väder prognos stämde, mörka surmoln följda av tråkvått regn. Jag tycker såklart att det är viktigt att träffa sin familj och släkt. Men när man i stort sett alltid är yngst(förutom min lillasyster) så är det ju inte alls roligt. Jag satt och spelade på pappas iphone och översatte engelska åt min lillasyster när hon spelade på sitt nintendo(hon är nio). Liksom det slutade med att jag somnade i soffan vid typ halv elva.
Ialllafall, det hade varit mycket roligare att träffa släkten om vi gjorde något ibland, typ åka skridskor eller så.
/Aen

Bloggen

Hej, jag är en tjej som startat denna bloggen för att få uttrycka mig som jag vill, utan att någon avbryter mig i det jag berättar eller förstör för mig. Jag kommer alltså skriva om mina åsikter och min vardag i denna blogg, och för att ni ska vilja läsa om min vardag kanske ni vill veta vad den innehåller. Och det är då ridning, fiidrott, kompisar, djur, skola, spontana dumheter och överleva att vara mig själv bland andra. Detta kommer att vara en seriös blogg fast ändå spännande. Och jag kommer antagligen inte lägga upp bilder och sånt. Men jag hoppas att det jag skriver är läsvärt iallafall.
Ja, det var väl det jag ville få fram om bloggen, heej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0